Головна >> Новобудови Вінниці >> ЖК Avalon 5 Вінниця

ЖК Avalon 5 Вінниця

ЖК Avalon 5 Вінниця фото

«Авалон 5» - житловий комплекс в місті Вінниця, котрий, окрім доступної вартості та гарного розташування, неодмінно сподобається потенційним покупцям комфортними квартирами, у яких кожен мешканець знайде довгоочікуваний затишок і спокій.

ЖК на вул. Трамвайна, 3 знаходиться майже у самісінькому центрі. Тобто, якщо ви вирішите купити квартиру в ЖК «Авалон 5» в м. Вінниця від забудовника Avalon Inc., то не матимете жодних проблем з транспортною доступністю та зможете за якихось 10 хвилин доїхати до майдану Незалежності. Район, де розташувалась ця сучасна новобудова, має гарну інфраструктуру, адже тут реально знайти все, що тільки може знадобитись для повноцінного проживання: крамниці та аптеки, відділення фінустанов та пошти, декілька загальноосвітніх учбових закладів та дитячі садочки. Слід також згадати й про те, що поруч з комплексом є велика лісопаркова зона.

Компанія Avalon Inc. у ході будівництва багатофункціональної споруди використовує лише найкращі комплектуючи та екологічні будматеріали, такі як цегла. Житловий комплекс Avalon 5 у Вінниці налічуватиме дев’ять поверхів, на яких розмістяться просторі квартири з різноманітними варіантами планування. Кожне житло матиме автономне опалення, що дозволить мешканцям регулювати температуру у своїх апартаментах.

Особливість ЖК – його озеленена територія, де передбачена зона відпочинку. Тут з’являться окремі майданчики з гойдалками для дітей та з турніками для заняття спортом, а також тренажерний зал та садочок. Згідно плану забудовника, знайдеться в комплексі й місце для підземного паркінгу. Перший же поверх будівлі відведено під комерційні приміщення.


Будинок
Опалення - індивідуальне (в квартирі)Опалення - індивідуальне (в квартирі)
Прибудинкова територія
Паркінг - підземний, гостьовий

Об'єкти в цьому ЖК

Ціна: 119 000 $
Кімнат: 3
Площа: 100 / - / 30 м2
Поверх: 8 / 8
Ціна: 59 000 $
Кімнат: 1
Площа: 48 / - / 19 м2
Поверх: 3 / 8
Ціна: 65 000 $
Кімнат: 2
Площа: 56 / - / 35 м2
Поверх: 2 / 9

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок