Головна >> Новобудови Вінниці >> ЖК Лісопарковий

ЖК Лісопарковий

ЖК Лісопарковий фото

Місцезнаходження

ЖК Лісопарковий розташувався в екологічно-чистому районі Вінниці поруч з парком. При цьому завдяки розвиненій транспортній розв’язці ви завжди зможете дістатися в будь-яку точку міста на громадському або особистому транспорті. Придбайте особистий куточок щастя далеко від метушні.

Квартири

Квартири в новому чотирьохсекційному комплексі у Лісопарку – унікальна можливість купити житло бізнес-класу за вартістю нижче вторинного ринку. Вкладайтеся в період забудови на вигідних умовах – забезпечте затишок і спокійне життя в майбутньому.При оформленні угоди можна скористатися готовими плануваннями або створити власне, унікальне. Ще одна відмінна риса квартир – економія на енерговитратах за рахунок дахової котельної з розводкою опалення, лічильниками на воду й світло, а також утепленим плоским дахом та якісними вікнами.

Комфорт

Також забудовник подбав про безпеку та передбачив територію, яка цілодобово охороняється, паркінги, систему відеоспостереження й домофони. Внутрішній двір засаджений деревами, за якими доглядає власна управляюча компанія. У під’їздах передбачено кілька ліфтів.

Технології будівництва

При проектуванні й будівництві викорисані перевірені екологічно-безпечні якісні матеріали та технології, в т.ч. монолітно-каркасне будівництво з міжколонним простором з газоблоку та мінеральної вати, буронабивні палі, мокрий фасад і котельню. Не забули й про необхідність паркувати машини – для гостей і мешканців передбачена підземна та дворівнева парковка.

Матеріали

Будинки будуються тільки з екологічних перевірених матеріалів відповідно до норм. При установці дверей, вікон та інших виробів також використовується тільки сертифікована безпечна продукція.


Будинок
стан квартири - без ремонтустіни - газоблок (газобетон)утеплення - мінеральна вата
Прибудинкова територія
закрита територія - від авто та сторонніх

Об'єкти в цьому ЖК

Ціна: 45 000 $
Кімнат: 1
Площа: 46.2 / 18.5 / 16 м2
Поверх: 2 / 13
Ціна: 47 000 $
Кімнат: 1
Площа: 46 / 18 / 16 м2
Поверх: 7 / 16
Ціна: 68 000 $
Кімнат: 1
Площа: 47 / - / - м2
Поверх: 12 / 13
Ціна: 69 900 $
Кімнат: 2
Площа: 63.9 / 36 / 12 м2
Поверх: 12 / 13
Ціна: 69 800 $
Кімнат: 2
Площа: 63.9 / 36 / 12.1 м2
Поверх: 12 / 13

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок