Головна >> Новобудови Вінниці >> ЖК Central Park Vinnytsia

ЖК Central Park Vinnytsia

ЖК Central Park Vinnytsia фото

Про проєкт ЖК Централ Парк Вінниця



За проєктом Central Park Vinnytsia - житловий комплекс, розташований в центрі Вінниці, що втілює концепцію "Живи. Працюй. Відпочивай." Комплекс складається з 19 будинків, кожен з яких має свої унікальні архітектурні рішення, створюючи враження "міста в місті". Різна поверховість забезпечує чудові краєвиди на місто.

Розваги та відпочинок

Мешканці комплексу матимуть доступ до розвиненої внутрішньої інфраструктури для розваг та відпочинку, включаючи понад 100 об'єктів, таких як ресторани, кондитерські, пекарні, SPA-салони та кав'ярні. Діловий кластер також передбачає офіси, фінансові та юридичні установи, комерційні площі та магазини. На всій території комплексу буде розміщено 12 лаунж-зон для дорослих та 20 сучасних майданчиків для дітей.


Інфраструктура

Житловий комплекс Central Park Vinnytsia будують у центральній частині міста, за 12 хвилин пішки від Європейської площі. У районі новобудови розвинена транспортна інфраструктура: за 3 хвилини пішки зупинка автобусів №11 та №16, маршруток №10а, №16а, №17а та №31а на вулиці Магістратській, за 5 хвилин зупинка автобусу №5, маршруток №5а та №8б на вулиці Івана Богуна. За хвилину автомобілем від комплексу велика транспортна розв'язка на перехресті з вулицею Магістратською, вона ж автотраса М21. Якщо потрібно до іншого міста, 7 хвилин на авто до центрального автовокзалу або 18 хвилин до залізничного вокзалу міста.


Найближчий до комплексу супермаркет AIWA за 6 хвилин автомобілем, до двох «АТБ-Маркет» та ринку «Урожай» — 10 хвилин. Для поціновувачів солодощів за 9 хвилин пішки — кондитерський магазин «Насолода», а за 6 хвилин на авто — фірмовий магазин «Рошен». З торгових центрів у пішому доступі від житлового комплексу Central Park Vinnytsia розташовані ТЦ «Україна» та ТЦ «Вінницький універмаг» — 7 та 13 хвилин відповідно, а за 9 хвилин на авто — ТРЦ «Анастасія» та ТЦ Sky Park, в якому працює супермаркет «Сільпо».

Для дітей у комплексу буде власний дитячий садок, школа, розвиваючі гуртки та секції. Також батьки можуть обрати один із навчально-виховних закладів району. З дитячих садків у радіусі 9 хвилин пішки від новобудови розташовані муніципальні садки №13 та №14, а також приватний дитячий садок «Амадея». Для дітей старшого віку у пішому доступі від будинку школа-гімназія №2 та муніципальна школа №3, до яких 7 та 11 хвилин відповідно. За 6-9 хвилин на авто дитину можна відвезти до дитячих садків №9, №35, №21, №24, школи №26, №4, №14, школи-ліцею №7, гуманітарної гімназії №1 та приватної гімназії «Дельфін».

Для позакласних занять за 7 хвилин пішки від житлового комплексу — дитяча художня школа, а за 6 хвилин на авто — Вінницький міський палац дітей та юнацтва.

Для занять спортом на території комплексу передбачено критий спортивний басейн на 25 метрів, великий спортзал та 15 воркаут-зон під відкритим небом. У розпорядженні мешканців спортивний майданчик, стадіон ДЮСШ та тенісний клуб «СМЕШ» у центральному міському парку, де також працюють кафе «Льодовий клуб», «Будинок жахів», зоодвір, скейт-парк та пейнтбольний клуб.Автомобілем на тренування 5-6 хвилин до спортивних зал «Максимус» та Next Fitness Hall, а також до фітнес-клубу IRON GYM. З медичних закладів у районі новобудови працюють медичний центр Bdzholyna Khata — 15 хвилин пішки, Вінницька обласна клінічна лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги — 9-10 хвилин на авто.



Комплектація

• стіни з керамоблоків утеплені мінеральною ватою під декоративне оздоблення


• опалення від автономної будинкової котельні

• для автомобілів мешканців передбачений підземний паркінг з ліфтом та стоянка, а для зберігання велосипедів та іншого мобільного транспорту — 19 велостоянок

• територія комплексу вирішена в концепції «без автомобілів», розділена на тематичні зони, впорядкована та озеленена


Об'єкти в цьому ЖК

Ціна: 42 000 $
Кімнат: 1
Площа: 43 / 13 / 12 м2
Поверх: 8 / 15

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок